Croatian(HR)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)
Logo ŠCV   Grad Turisticka zajednica KK Zadar Zracna luka
THE TEN TENORS PDF Ispis E-mail

 

Svjetska senzacija THE TEN TENORS prvi put u Hrvatskoj na gala koncertu

 

Svjetsko poznata Australijanska grupa The Ten Tenors prvi put će nastupiti u Hrvatskoj. Publiku po cijelom svijetu oduševljavaju već više od deset godina. Grupa The Ten Tenors pravi je tenorski spektakl, na svom repertoaru imaj poznate glazbene pjesme iz pop/rocka ali i iz klasične opere. Njihov uspjeh temelji se na deset fantastičnih glasova, dobrom izgledu i različitosti, što se sve perfektno stapa u cjelovitost. Dečki su pravi šarmeri, njihova prosječna starost je 28 godina.

The Ten Tenors u početku 2013. godine vračaju se na veliku Europsku turneju sa njihovim prošlim, veoma uspješnim albumom DOUBLE PLATINUM. Publika će moči uživati u vrhunskima nastupima koje su brojni glazbenici u prošlosti već nekoliko puta kopirali a dečki će dokazati da samo originali iz Australije mogu profesionalno povezati rock, pop i klasičnu glazbu.

 

Turneja DOUBLE PLATINUM bit će predstavljena na sasvim nov način i demonstrirat će najveći talent grupe na neponovljiv način. D-J Wendt, producent grupe, za ovu turneju rekao je: ''Ovu predstavu smatramo kao najveći izazov. Veća je, smionija i bolja nego prije.'' Album DOUBLE PLATINUM već je deseti studijski album i najambiciozniji album grupe do sada.

 

The Ten Tenors sigurno će publiku oduševiti i ostaviti je bez teksta. Od nježne Hallelujah Leorda Cohena, preko rock balade Don't Want to Miss a Thing grupe Aerosmith, do najpopularnije klasične pjesme Nessun Dorma. Dok bude predstava došla do zimzelene Hey Jude publika će sigurno već glasno htjeti još više.

 

2010. i 2011. bile su za ‘Desetku’ vrlo uspješne godine  –  ne samo, da su dobili nove obožavaoce u Južnoj Americi, Švedskoj, Japanu i u baltskim državama, stekli su i nekoliko poznatih prijatelja i gostovali kod Oprah Winfrey u emisiji Oprah’s Ultimate Australian Adventure (sa gledanošću više od 10 milijuna).

Svoj uspjeh grade i na vlastitoj emisiji The Power of Ten u kojoj povezuju rock i klasičnu glazbu, stvarajući zvuk koji je unikatan i samo njihov.

 

Ne propustite koncert godine!

 

Ulaznice su u prodaji putem sustava EVENTIM:

Tribine - 140,00 kn

Parter - 180,00 kn

Povišeni VIP parter sredina - 200,00 kn

VIP parter - 250,00 kn

Povišeni VIP parter desno - 190,00 kn

Povišeni VIP parter lijevo - 190,00 kn

 

Prodajna mjesta EVENTIMA u Zadru (Agencija Aquarius i ostala mjesta)

Ažurirano Utorak, 11 Prosinac 2012 11:39