Croatian(HR)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)
Logo ŠCV   Grad Turisticka zajednica KK Zadar Zracna luka
Koncert TRI KRALJA zabave PDF Ispis E-mail

 

"TRI KRALJA ZABAVE" STAVROS, ZEČIĆ I GRDOVIĆ |

DVORANA KREŠIMIRA ĆOSIĆA 18.12. 2014.

POČETAK KONCERTA U 20:00 SATI

 

 

 


Nakon odličnih koncerata Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića i Mladena Grdovića pod nazivom "Tri kralja zabave" u Čakovcu i Varaždinu, vrijeme je za Zadar!

 

Prošle koncerte Tri kralja zabave obilježila je euforija, pozitivna energija i nizovi hitova, a posjetitelji su izlazi zadovoljni iz dvorana komentirajući da bi trebalo biti više ovakvih koncerata! Vođeni time organizatori iz Scardone najavljuju da će se treći koncert u nizu "Tri kralja zabave" održati u Zadru, 18.12. u dvorani Krešimira Ćosića!

 

Najviše je odgovornosti je na domaćinu Grdoviću u čijem će se gradu koncert održati, a Stavros i Zečić će se potruditi da opravdaju povjerenje svoga prijatelja  i zabave publiku najbolje što znaju svojim hitovima "Dao bi sto Amerika", "Neka je šarala", "Ljubomorni ljudi", "Govore mi mnogi ljudi", "Još se sjećam jedne žene", "Pokidat ću lance sve"  i brojnim drugim!

Ovaj trojac je također poznat po svojim dugim nastupima, a kada se udruže na istoj pozornici koncert se oduži i preko pet sati, tako da vas ponosno pozivamo  na ovaj maratonski koncert ispunjen hitovima!

 

Na najavama za prošli koncert koji je bio održan krajem listopada u Varaždinu mnogobrojni fanovi su se javili priželjkujući i pozivajući svu trojicu da posjete njihove gradove, za sada organizatori planiraju malu turneju na proljeće po većim gradovima u Hrvatskoj i Sloveniji (Zagreb, Split, Rijeka, Ljubljana, Maribor...).

 

 

PRODAJNA MJESTA: Turističko informativni centar (Narodni trg), prodajna mjesta Eventima i na dan koncerta blagajna ŠC Višnjik

 

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 04.12.2014.!

 

CIJENA:  PARTER (stajanje) 70 kn, TRIBINE 90 kn i VIP LOŽA 150 kn

 

 

 

 

 

 

 

Ažurirano Srijeda, 03 Prosinac 2014 14:09